MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na...
fot. Anna Daniluk

Tradycyjne spaghetti aglio e olio na sycący obiad. Poznaj przepis na klasyczne włoskie danie. Wystarczą trzy składniki

Czosnek podsmażany na oliwie

Oliwę z oliwek należy rozgrzać, a następnie zarumienić na niej czosnek i kawałki papryczki chili.

Zobacz również

Fundacja Cemex przyznała eko-granty za najciekawsze projekty

Fundacja Cemex przyznała eko-granty za najciekawsze projekty

Niebezpieczna pogoda w Lubuskiem. W środę burze z gradem, ulewy, silny wiatr

Niebezpieczna pogoda w Lubuskiem. W środę burze z gradem, ulewy, silny wiatr

Polecamy

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Zamiast dywanów były „lewe papierosy”. Akcja nyskich kryminalnych na targowisku

Zamiast dywanów były „lewe papierosy”. Akcja nyskich kryminalnych na targowisku

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta

Najprostsze ciasto z truskawkami. Zawsze wychodzi i pięknie wyrasta