MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.
fot. materiały prasowe wydawnictwo Wielka Litera/Giovanna Di Lisciandro

Apetyczne ravioli ze szpinakiem. Zagnieć ciasto i zrób pierożki włoskiej królowej makaronu. Twoja rodzina zakocha się w tym daniu

Ravioli ze szpinakiem i ricottą. Wypełnianie farszem

Rozwałkowane ciasto nadziewaj farszem w odstępach.

Zobacz również

Bogdan Kmiecik: Górnikiem Zabrze jesteśmy tylko z nazwy. Miasto też nas zaniedbało

Bogdan Kmiecik: Górnikiem Zabrze jesteśmy tylko z nazwy. Miasto też nas zaniedbało

Sprawdziliśmy, jakie widoki można podziwiać z nowego tarasu na Wawelu

Sprawdziliśmy, jakie widoki można podziwiać z nowego tarasu na Wawelu

Polecamy

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Będzie remont pałacu w Kopicach. Są też pieniądze na ratowanie innych zabytków

Będzie remont pałacu w Kopicach. Są też pieniądze na ratowanie innych zabytków